Vi serverar en 10 rätters meny (94€ per person) som består av säsongens ingredienser samt vår inspiration för stunden och hur vi vill framhäva den. Våra ingredienser kommer från så nära håll som möjligt och därför visar vi stor respekt för dem.

MENYN innehåller:

Kohrabbi, gatkamomil och plommon ’balsamico’

Vild sik, vinbär och äpple

Rådjur från Punkalaidun ’carpaccio stil’

Havre och kantarell med pepparrot

Zucchini med syrad grädde och örter

Svarfvars tomat med vilda blommor och mynta

Gös mousseline med kräftor och citronverbena

Entrecote från Österbotten, kål och miso

Oxalis, harsyra och morot

Hallon, anisisop och rå lakritspulver

Vi kombinerar vin och andra drycker lika passionerat till vår mat och därför väljer vi ett paket med 6 glas passande drycker åt menyn (65€ per person).

Var snäll och låt oss veta om möjliga allergier eller specialdieter i förväg så att vi kan garantera en så flytande upplevelse som möjligt.