Tarjoilemme menua (94€ per henkilö), joka koostuu kauden raaka-aineista ja/tai tämän hetken inspiraatiosta miten niitä haluamme tuoda esille.
Menu:
Haukifrityyri ja savustettua hauenmätiä
–
Keväisiä lehtiä ja yrttejä Kotipellon puutarhalta Turusta
–
Uuniperunakeittoa ja savustettua siitakesientä
–
Walle-ohramallasleipää, tilliä ja savustettua muikkua
–
Härkäpapua, kirsikkatomaattia ja lipstikkaa
–
Nieriää, vesikrassia ja samettikukkaa
–
Oran ruisleipää, haudutettua kalkkunan reittä ja paahdettua valkosipulia
–
Kalkkunan rintaa Övermarkista, kevätkaalia ja piparjuurta
–
Veripeippiä, kauraa ja herukoita
–
Goodion kaakaopapuja
Viiniä ja muitakin juomia yhdistelemme intohimoisesti ruokiimme, ja siksi valitsemme menulle yhteensopivan juomapaketin (65€ per henkilö / alkoholittomana 28€ per henkilö).
Ilmoitattehan mahdollisista allergioista ja ruokatottumuksista meille etukäteen jotta voimme taata teille mahdollisimman sujuvan kokemuksen .