Vi serverar en meny (98€ per person) som består av säsongens ingredienser samt vår inspiration för stunden och hur vi vill framhäva den.
Våra ingredienser kommer från så nära håll som möjligt och därför visar vi stor respekt för dem.
Menyn innehåller:
Krutong med gröna blader från Mimis
–
Rödkål och rödbeta med gräddfil
–
Portobellosvampsoppa med pumpafrö och torkad rosmarin
–
Potatisgnocchi med åpple och pepparrot
–
Rökt sik från Luvia med palsternacka och vitlöksblommmor
–
Morot med preserverade vildörter
–
ORA- rågbröd, rökt siklöja och mormors gurkor
–
Lammstek med savoijkål och pepparsås
–
Svarta vinbär med svartvinbärsblader och malt
–
Palsternackakaka med getmjölkskinuski
Vi kombinerar vin och andra drycker lika passionerat till vår mat och därför väljer vi ett paket passande drycker åt menyn med (68€) eller utan alkohol (30€).
Var snäll och låt oss veta om möjliga allergier eller specialdieter i förväg så att vi kan garantera en så flytande upplevelse som möjligt.