Meny och dryck

Vi serverar en meny (94€ per person) som består av säsongens ingredienser samt vår inspiration för stunden och hur vi vill framhäva den.

Våra ingredienser kommer från så nära håll som möjligt och därför visar vi stor respekt för dem.

Menyn innehåller:

Gäddafrityr och rökt gäddarom

Vårblader och örter från Kotipelto trädgård i Åbo

Soppa på bakad potatis med rökt shiitakesvamp

Walle-kornmaltbröd med dill och rökt siklöja

Bondbönor, körsbärstomat och libbsticka

Röding, vattenkrasse och samettblomst

Ora rågbröd med kalkon lår och rostad vitlök

Kalkon bröst från Övermark med vårkål och pepparrot

Bladmynta, havre och vinbär

Goodio kakaobönor

 

Vi kombinerar vin och andra drycker lika passionerat till vår mat och därför väljer vi ett paket passande drycker åt menyn med (65€) eller utan alkohol (28€).

Var snäll och låt oss veta om möjliga allergier eller specialdieter i förväg så att vi kan garantera en så flytande upplevelse som möjligt.